Kategorie
Grill | 2025-11-27

Loaded Fries z flank steak BeefMaster

Jeśli kochasz połączenie chrupiących, złotych frytek i soczystej wołowiny, te Loaded Fries z flank steak BeefMaster będą Twoim nowym uzależnieniem. Idealne na imprezę, game night, wieczór filmowy, a nawet szybki obiad pełen smaku i umami. Baweta (flank steak) w duecie z...

Czytaj więcej
Burgery | 2025-11-27

Steak sandwich z rostbefem BeefMaster

Ta kanapka to absolutny hit: soczysty rostbef BeefMaster, grillowane pieczywo, kremowe mayo paprykowe, rukola, sałatka z avocado i chrust cebulowy. Idealna propozycja dla fanów steak sandwich, którzy chcą zaserwować domowy street food w najlepszej jakości. To prosty, szybki i wyjątkowo efektowny przepis –...

Czytaj więcej
Grill | 2025-10-31

Jak zrobić perfekcyjnego steka w domu? Poradnik BeefMaster.

DrMeat radzi w jaki sposób, w domu przygotować idealnego steka. Czy stek z patelni jest passe? Czy da się zrobić prawdziwego steka wołowego w domu, bez grilla, bez kuchni szefa kuchni, ale z efektem jak z najlepszej stekowni? W internecie roi się od...

Czytaj więcej
Grill | 2025-08-26

Stek Tomahawk metodą reverse sear ze szpikiem kostnym.

Jeśli marzysz o steku, który robi wrażenie nie tylko smakiem, ale też wyglądem to Tomahawk jest wyborem numer jeden. Efektowna kość, soczyste mięso i perfekcyjny crust sprawiają, że to prawdziwa gwiazda na grillu. W tym przepisie pokażemy Ci, jak przygotować tomahawka metodą reverse...

Czytaj więcej
Stek | 2025-05-23

Hanger stek. Zaskakujący i niezapomniany smak.

Hanger steak, zwany też „świecą”, to jeden z najbardziej wyjątkowych kawałków wołowiny – przez lata znany głównie rzeźnikom i szefom kuchni. W dawnej tradycji mówiło się, że to „mięso, które rzeźnik zachowuje dla siebie”, bo jest zbyt dobre, by sprzedać je...

Czytaj więcej

Może cię zainteresować

Produkt dodano do koszyka. Przejdź do koszyka