Jakość
Najwyższej klasy mięso z polskich hodowli.
Jesteśmy miejscem, w którym każdy miłośnik mięsa znajdzie najlepszą polską wołowinę. Stawiamy na najwyższą jakość, sprawdzonych hodowców i lata doświadczeń.
Zobacz produktyZakład Przemysłu Mięsnego Biernacki Sp. z o.o. to topowa polska firma z trzydziestoletnią tradycją i doświadczeniem w branży mięsnej. Eksportujemy wysokiej jakości wołowinę oraz innowacyjne produkty wołowe do ponad 60 krajów w Europie, Afryce i Azji.
Dzięki naszemu ambasadorowi Andrzejowi Andrzejczakowi odczarowujemy wszystkie mity związane z przyrządzaniem wołowiny. To mięso pokochał świat, a najbardziej wymagający smakosze wręcz oszaleli na jej punkcie.
Nasz ambasador zapragnął dokonać rewolucji w branży mięsnej. Jako koneser wołowiny postanowił podzielić się wieloletnim doświadczeniem i wiedzą o mięsie z innymi. Według przeprowadzonych ankiet, przeciętnym Polakom wydaje się, że wołowina to mięso gumowe, które należy godzinami gotować. Nic bardziej mylnego. Odpowiednio dobrana część, perfekcyjnie przyprawiona, marynowana i przyrządzona może być delikatna jak płatek śniegu, który rozpływa się na języku. Dlatego też stworzyliśmy miejsce, w którym KAŻDY będzie mógł zostać BeefMasterem w swojej kuchni!
Kupując nasze produkty otrzymacie nie tylko najwyższej jakości mięso, bez konserwantów, ulepszeń czy antybiotyków, ale i wiedzę, którą Andrzej Andrzejczak, od lat przekazuje swoim podopiecznym. Jest jak Jaskinia Cudów, w której zamiast złotych monet – ukryliśmy złote rady na to, jak w pełni cieszyć się smakiem mięsa i jak oczarować swoich gości. Specjalnie dla Was powstaną Master Class, w trakcie których nakarmimy Was doświadczeniem i faktami, zamiast mitami. Odczarujemy wizerunek polskiej wołowiny i zdejmiemy z niej rzuconą przez podrzędne miejsca, które nieudolnie ją serwują, klątwę. Czas aby jeść z zachwytem, przyjemnością i radością. I odchodzić od stołu – z pragnieniem – że wkrótce, znowu się przy nim zobaczymy!
Na deser otrzymacie autorskie i unikalne przepisy do wykorzystania w swojej kuchni. Nasz cel? Reformulacja polskich gustów, zdefiniowanie prawdy o mięsie w Polsce i podbicie Waszych podniebień!