Kategorie
Przepisy i rady

Zapraszam Cię do świata,
pysznej wołowiny.

Soczyste, wybuchające aromatami i proste do przygotowania dania prosto od szefa kuchni.

Zobacz produkty
Grill | 2025-10-10

Lahmacun – turecka pizza z mielonym mięsem, kolendrą i granatem

Lahmacun, często nazywany „turecką pizzą”, to cienkie, chrupiące ciasto pokryte aromatycznym farszem z mięsa mielonego- u nas z delikatnego rozbratla wołowego BeefMaster. Doprawione przyprawami, cebulą, kolendrą i posypane pestkami granatu, zachwyca bogactwem smaków i orientalnym charakterem. Nazwa lahmacun pochodzi z arabskiego...

Czytaj więcej
Grill | 2025-08-26

Stek Tomahawk metodą reverse sear ze szpikiem kostnym.

Jeśli marzysz o steku, który robi wrażenie nie tylko smakiem, ale też wyglądem to Tomahawk jest wyborem numer jeden. Efektowna kość, soczyste mięso i perfekcyjny crust sprawiają, że to prawdziwa gwiazda na grillu. W tym przepisie pokażemy Ci, jak przygotować tomahawka metodą reverse...

Czytaj więcej

Może cię zainteresować

Produkt dodano do koszyka. Przejdź do koszyka