Kategorie
Przepisy i rady

Zapraszam Cię
do świata

pełnego smaków
i aromatów.

Soczyste, wybuchające aromatami i proste do przygotowania dania prosto od szefa kuchni.

Zobacz produkty
Azja | 2025-05-29

Burger bulgogi. Koreański street food.

Koreańska ulica zamknięta w bułce. Słodko-pikantne mięso rib eye tańczy w stylu bulgogi, a każda warstwa tego burgera to ukłon w stronę aromatycznego chaosu azjatyckiego street foodu. Ściskasz, gryziesz – i nagle jesteś gdzieś między gangnam a grillowanym niebem. Składniki...

Czytaj więcej
Filmy | 2025-05-23

Tajskie sataye z rostbefu z sosem mango-orzechowym

Te sataye z rostbefu to eksplozja tajskich smaków — soczyste mięso BeefMaster, aromatyczna marynata i aksamitny mango-orzechowy sos tworzą duet, który uzależnia od pierwszego kęsa. Są efektowne, proste w przygotowaniu i zawsze znikają z talerzy jako pierwsze — miłość od...

Czytaj więcej
Stek | 2025-05-23

Hanger stek. Zaskakujący i niezapomniany smak.

A oto przepis na ten wyjątkowy kawałek wołowiny. Mięso wyjmij z lodówki co najmniej 30 minut przed smażeniem lub grillowaniem – powinno osiągnąć temperaturę pokojową. Dokładnie oczyść świecę z błon i nadmiaru tłuszczu (rozdziel świecę na dwa elementy, prostym cięciem...

Czytaj więcej

Może cię zainteresować