Andrzej Andrzejczak, znany szerzej jako „Dr Meat” to koneser i specjalista od mięs, z których wyborny smak wyciska do ostatniej kropli. Entuzjasta najwyższej jakości wołowiny, celebrujący sztukę dobrego jedzenia jak nikt inny w Polsce. Twórca i autor wielu kultowych konceptów kulinarnych, które stały się jego znakiem rozpoznawczym.
Poznaj go bliżejMistrz tworzenia sensualnych smaków, hipnotyzujących nawet najbardziej wymagające podniebienia. Szef kuchni uroczystych kolacji dla Noblistów i Baracka Obamy w Arkadach Kubickiego. Współprowadzący programów „M jak Mięso” i „Zgrilowani” w Canal+Kuchnia. Ceniona osobowość polskiego street foodu. Pasjonat kuchennych fuzji i podróżowania w głąb swojej wiedzy o tajnikach tworzenia potraw unikatowych i wybitnych.
Szkoli profesjonalistów, amatorów, wskrzesza restauracje, które natychmiast stają się nowymi punktami, które trzeba odwiedzić na mapie całej Polski. Odważnie kreuje dla nich niepowtarzalne menu i nie bierze jeńców, bo uważa, że granice kulinarne nie istnieją. Człowiek maszyna, który nie boi się żadnych wyzwań. Napędza go kreatywność, a paliwem jest widok zachwyconych ludzi. Najważniejsze wartości w jego kuchni? Zaspokojenie klienta smakiem, jakością i przyjemnością z jedzenia. Dlatego z wielkim entuzjazmem wybraliśmy go na Ambasadora BeefMaster.
~ Andrzej Andrzejczak, Dr Meat