PAKOWANE PRÓŻNIOWO

PRODUKTY PAKOWANE PRÓŻNIOWO – pakowanie próżniowe to pakowanie typu „skin”; opakowanie pozbawione jest powietrza, a przede wszystkim tlenu, dzięki czemu przedłużona jest trwałość produktu; opakowanie zapewnia bezpieczeństwo i optymalną jakość produktu

Kawałki polędwicy wołowej

Kawałki z polędwicy wołowej Polędwica Beef Master to najwyższej jakości wyselekcjonowane mięso wołowe. Polędwica Beef Master jest idealna zarówno dla profesjonalnych lokali restauracyjnych, jak i łatwa do przygotowania w zaciszu domowej kuchni. Soczysta, miękka i delikatna w smaku, zaspokoi gusta nawet najbardziej wymagających amatorów czerwonego mięsa.

Mięso wołowe na roladki

Roladki wołowe Mięso na roladki wołowe powstaje z udźca wołowego. Rolady czy też inaczej zrazy wołowe zawijane to potrawa uwielbiana nie tylko na Śląsku czy w Wielkopolsce. W połączeniu z kawałkami ogórka kiszonego, cebuli, papryki czy boczku w gęstym sosie rolady stanową sycące danie.  

Antrykot – mała tacka

Antrykot dzięki lekkiemu przerostowi tłuszczu charakteryzuje się dużą soczystością i delikatnością. Doskonale nadaje się do smażenia i grillowania oraz przygotowania potraw duszonych. Steki, zrazy, medaliony czy kotlety z antrykotu z pewnością zadowolą gusta fanów tradycyjnej staropolskiej kuchni.

Antrykot – duża tacka

Antrykot dzięki lekkiemu przerostowi tłuszczu charakteryzuje się dużą soczystością i delikatnością. Doskonale nadaje się do smażenia i grillowania oraz przygotowania potraw duszonych. Steki, zrazy, medaliony czy kotlety z antrykotu z pewnością zadowolą gusta fanów tradycyjnej staropolskiej kuchni. 

Rostbef – mała tacka

Rostbef - mała tacka Rostbef Beef Master to delikatna w smaku część tylnej tuszy, posiadająca drobno włóknistą strukturę o intensywnie czerwonym kolorze. Jest to fragment mięsa, które można przygotowywać w uniwersalny sposób, ponieważ doskonale smakuje po usmażeniu, grillowaniu czy też upieczeniu. Dane: logistyka: 6 szt. w opakowaniumasa netto: produkt zmienno wagowy

Rostbef – duża tacka

Rostbef - duża tacka Rostbef Beef Master to delikatna w smaku część tylnej tuszy, posiadająca drobno włóknistą strukturę o intensywnie czerwonym kolorze. Jest to fragment mięsa, które można przygotowywać w uniwersalny sposób, ponieważ doskonale smakuje po usmażeniu, grillowaniu czy też upieczeniu. Dane: logistyka: 6 szt. w kartoniemasa netto: produkt zmienno wagowy

Bavette aloyau – mała tacka

Bavette aloyau - mała tacka Kawałek mięsa w całości wycięty z tzw. „łaty” świetnie nadaje się zarówno do grillowania, jak i smażenia. Odpowiednio przyrządzone mięso jest delikatne, miękkie i jędrne. Dzięki włóknom ułożonym podłużnie bavette ładnie prezentuje się po przekrojeniu, dlatego dania z jej wykorzystaniem są jednocześnie smaczne i efektowne. Dane: logistyka: 6 szt. w […]

Bavette aloyau – duża tacka

Bavette aloyau - duża tacka Kawałek mięsa w całości wycięty z tzw. „łaty” świetnie nadaje się zarówno do grillowania, jak i smażenia. Odpowiednio przyrządzone mięso jest delikatne, miękkie i jędrne. Dzięki włóknom ułożonym podłużnie bavette ładnie prezentuje się po przekrojeniu, dlatego dania z jej wykorzystaniem są jednocześnie smaczne i efektowne. Dane: logistyka: 6 szt. w […]

Bavette flanchet – mała tacka

Bavette flanchet - mała tacka Kawałek mięsa w całości wycięty z tzw. „łaty” świetnie nadaje się zarówno do grillowania, jak i smażenia. Odpowiednio przyrządzone mięso jest delikatne, miękkie i jędrne. Dzięki włóknom ułożonym podłużnie bavette ładnie prezentuje się po przekrojeniu, dlatego dania z jej wykorzystaniem są jednocześnie smaczne i efektowne. Dane: logistyka: 6 szt. w […]

Bavette flanchet – duża tacka

bavette flanchet Kawałek mięsa w całości wycięty z tzw. „łaty” świetnie nadaje się zarówno do grillowania, jak i smażenia. Odpowiednio przyrządzone mięso jest delikatne, miękkie i jędrne. Dzięki włóknom ułożonym podłużnie bavette ładnie prezentuje się po przekrojeniu, dlatego dania z jej wykorzystaniem są jednocześnie smaczne i efektowne. Dane: logistyka: 6 szt. w kartonmasa netto: produkt […]

Świeca wołowa

Świeca wołowa Kawałek mięsa wołowego świetnie nadaje się zarówno do grillowania, jak i smażenia. Odpowiednio przyrządzone mięso jest delikatne, miękkie i jędrne. Dzięki włóknom ułożonym podłużnie świeca ładnie prezentuje się po przekrojeniu, dlatego dania z jej wykorzystaniem są jednocześnie smaczne i efektowne. Dane: logistyka: 6 szt. w kartoniemasa netto: produkt zmienno wagowy

T-bone steak

T-bone W Stanach Zjednoczonych T-bone to klasyczny stek uwielbiany przez fanów wołowiny. Swoją nazwę zawdzięcza charakterystycznej kości w kształcie litery „T”, która przebiega przez środek steka i rozdziela dwa rodzaje mięsa – rostbef oraz polędwicę. T-bone doskonale nadaje się do grillowania i smażenia, jednak ponieważ dwa rodzaje mięsa smażą się w różnym tempie, należy go […]

Goleń wołowa

goleń wołowa Goleń to łatwe w przygotowaniu mięso. Doskonale nadaje się do smażenia, pieczenia czy gotowania. Można z niej przyrządzić gulasz, wywar czy też esencjonalny sos... Dane: logistyka: 6 szt. w kartoniemasa netto: produkt zmienno wagowy  

Tatar

Tatar Tatar to obok Carpaccio jedna z przekąsek Beef Master przygotowana specjalnie z myślą o smakoszach nieprzetworzonej wołowiny. Opakowanie zawiera 200-gramową porcję odpowiednio zmielonego i delikatnie przyprawionego mięsa z udźca wołowego. Podawany z dodatkami zaostrzającymi smak takimi jak cebula oraz pikle, stanowi idealną przystawkę lub lekkie danie w ciągu dnia. Dane: logistyka: 10 szt. w […]

Stek z polędwicy

Stek z polędwicy Polędwica Beef Master to najwyższej jakości wyselekcjonowane mięso wołowe. Polędwica Beef Master jest idealna zarówno dla profesjonalnych lokali restauracyjnych, jak i łatwa do przygotowania w zaciszu domowej kuchni. Soczysta, miękka i delikatna w smaku, zaspokoi gusta nawet najbardziej wymagających amatorów czerwonego mięsa. Dane: logistyka: 10 szt. w kartoniemasa netto: produkt zmienno wagowy
Beefmaster 2016